Geacht lid,

Nadat de BMA  het ministerie van EZK de handreiking “Samen veilig weer aan het werk” heeft aangeboden, heeft de BMA daarop feedback gekregen. In detail heeft de BMA hierop aanpassingen gedaan en dit document vastgesteld. Het is nu klaar. De BMA heeft het aangeboden aan het ministerie. Zij hebben een digitale omgeving gemaakt waar alle protocollen van alle branches verzameld zijn en inzichtelijk zijn geworden. Het webadres is: www.mijncoronaprotocol.nl

Wij hebben dit protocol voor jullie echter al als download op de website staan. Wij adviseren dit goed door te lezen en te gebruiken in uw atelier, leslokaal of werkplaats.

Gebruik dit document om “Samen weer veilig aan het werk” te kunnen gaan. Doe dit in combinatie met de poster die ook als download op de website te vinden is. Hang deze poster aan de toegangsdeur van je werkruimte en laat zo weten dat jij, samen met je branchegenoten, belang hecht aan een veilige omgeving en zo oog hebt voor de gezondheid van jezelf en de bezoeker aan je pand.

Met creatieve groet

Namens het bestuur

Ingrid Brouwer
Voorzitter

Protocol_Mode_Ambachten BMA poster Coronamaatregelen v06