Coupe & Mode

Coupe & Mode is het vakblad van Danckaerts dat vijf maal per jaar verschijnt. In Coupe & Mode vindt u naast het nieuws van de vereniging veel informatie over de technische aspecten van het modevak.

De nieuwe mode wordt kritisch bekeken met als uitgangspunt de techniek achter het ontwerp. Proportie onderwerpen worden uitvoerig besproken en natuurlijk komen ook actuele modellen en patronen volgens de Danckaerts patroontekenmethode aan de orde. Dus geen raderbladen in verschillende maten, maar uitwerkingen van modellen naar bekende couturiers. Aan de hand van deze uitwerkingen kunnen de lezers de modellen geheel naar eigen maten tekenen. Verder is er aandacht voor interessante tentoonstellingen, boeken en ontwikkelingen in de modewereld. Kortom een uniek en zeer interessant blad voor iedereen die belangstelling heeft voor het modevak, de technische aspecten ervan en het maken van kleding in het algemeen.

Coupe & Mode komt uit in de volgende maanden: januari, april, juni, september en november. Een abonnement kost 32,50 euro per jaar en losse nummers 10,75 euro per stuk. Een abonnement in het buitenland (binnen Europa) kost 40,50 euro. Genoemde prijzen zijn inclusief verzending.

Nog niet bekend met Coupe & Mode?

Bekijk of download het inkijkexemplaar.