Je kent het wel.

Daar zit ik dan. Ik wist het zeker. Met rechte rug vol overtuiging heb ik nog nee gezegd. Ik wist het echt  zeker, ik doe niet meer mee. Gewoon in de zaal zitten en kijken had ik me voorgenomen, maar ja…. Na de waarom niet, is toch leuk en doe niet zo gek….borrelen de kriebels omhoog. En die kriebels groeien gestaag door. Tja als dat gebeurt, ik ken mezelf, dan is het hek van de dam…voordat je het weet is er geen weg meer terug…. De ideeën schieten door je hoofd. Je hoort jezelf hardop zeggen: Ik doe mee….alleen als iemand anders gaat  lopen…. Als er iemand model wil zijn, dan wil ik wel wat maken. Helaas was deze drempel zo genomen. Binnen nog geen minuut was er een model geregeld. Het is een feit. Ook in 2019 doe ik mee in november 2019 met de Danckaerts modeshow.

Het thema is de Coupe & Mode, een mooie inspiratiebron. Alle jaargangen zijn terug te vinden op de website. Hoe meer je er door heen gaat, hoe meer creaties er in je hoofd verschijnen. Het enthousiasme welt aan en wordt nog groter. Grootse plannen en nog alle tijd. Toch probeer ik me in te houden. Het werk, de opleiding en al die andere zaken gaan ook gewoon door.

Inmiddels is mijn model (Ellen) mede partner in dit nieuwe creatieve avontuur geworden. De eerste brainstorm sessie hebben we achter de rug. Er is zelfs een heuse planning gemaakt, stof gekocht en een taakverdeling afgesproken. Een mega project, waarin we in een volgende blog je meenemen in ons creatieve avontuur….

Ellen en Lauretta