Spring is coming.

Heerlijk! Met de zonnestralen dansend op mijn gezicht zit ik met een bak koffie te genieten. De vogels, planten en bomen ontwaken. De lente heeft ons gelukkig ook dit jaar weer gevonden. Kom maar op rokjesdag.

De bel.

Bruut word ik wakker geschud uit mijn bubbel….. de postbezorger….. met een pakje…..

Met de komst van de lente en de postbode komt het besef. Tijd vliegt. Het is alweer maart. Nog maar een kleine 8 maanden. Het dagelijkse ritme, je huishouden, je werk, een studie voor je werk en op stap gaan met vriendinnen verstoren toch enigszins de planning die we voor ogen hadden. Vertrouwen in mijn discipline en mijn creatief meewerkende model houden me hoopvol.

In ons hoofd ziet de creatie voor de modeshow er fantastisch uit. Waar we normaliter eerst een model schetsen, een patroon maken en vervolgens aan de slag gaan met stof, schaar, fournituren en de naaimachine gooien we het nu over een andere boeg. Als ware modeontwerpers laten we onze ideeën door de stof  en onze vingers ontstaan. Met het zojuist gebrachte pakje komen we weer een stukje dichterbij.

Na onze tweede creatieve overleg, we zouden elkaar de eerste resultaten laten zien, hebben we zo veel plezier over het bloemkolen van de ideeën, dat alleen de voorpret het al waard is om mee te doen met de Danckaerts modeshow.

Meer over ons creatieve avontuur  in een volgend blog.

Ellen en Lauretta