Technische dag

Lezingen en workshop 10.00 – 12.30 uur: Nancy van Vliet, eigenaresse van modevakschool Nancy van Vliet te Alkmaar en in bezit van de “Gouden Naald”, laat haar werkstukken zien en vertelt over hoe de kledingstukken tot stand zijn gekomen. Simone Wagenaar heeft haar couture atelier in Schoorl en is nu [...]

Leraressen bijeenkomst

Wij hopen deze bijeenkomst weer fysiek te kunnen organiseren. Zodra agenda en locatie bekend zijn worden deze via mail toegezonden.

Algemene Leden Vergadering 2022

Zaterdag 11 juni 2022 starten wij met de ALV waarna aansluitend voor de leraressen een bijeenkomst en voor de coupeuses de coupeuse dag zal worden gehouden.

Leraressen bijeenkomst

Aansluitend aan de ALV de leraressenbijeenkomst. Agenda en locatie worden via mail toegezonden.

Coupeuse dag

Coupeuse dag is aansluitend aan de ALV 2022. Programma wordt via mail toegezonden.

Zomerexamens

Volksuniversiteit Utrecht Nieuwe Gracht 41, Utrecht, Nederland

Examendata Donderdag 23 juni, vrijdag 24 juni en maandag 27 juni 2022 Aanmeldingsprocedure Aanmelden geschiedt via uw lerares. Voor de aanmelding is een origineel uittreksel uit het bevolkingsregister nodig. Hierop moet vermeld staan, de naam van de kandidaat, het huidige adres, geboortedatum en geboorteplaats. Voor eventuele vrijstellingen dient een kopie [...]

Technische dag inclusief modeshow

SAVE THE DATE Technische dag inclusief modeshow. U kunt zich nu via de webshop inschrijven voor deelname aan de Technische dag en de modeshow. Toegangskaarten voor bezoek modeshow zijn te bestellen via de webshop.