Laden Evenementen

We hebben een bezoek gepland aan het Centraal Museum in Utrecht. De tentoonstelling die daar te zien is heet ‘Uit de Mode’. Er zijn onder andere bijzondere ontwerpen te zien van de Maison the Faux, er is een restaurateur aanwezig, u kunt zien hoe hij werkt en er is een mogelijkheid om replica’s van kostuums op de pop te zetten. Wij nodigen u van harte uit om met ons mee te gaan.

De rondleiding van ongeveer 1 uur onder begeleiding van een gids start om 11.00 uur met maximaal 20 bezoekers per gids. Daarna kunt u zelf door het museum lopen. De lunch, ook in het museum, is om 14.00 uur.

Voor de leden van onze vereniging zijn de kosten om deel te nemen 27,50 euro en als u een museumjaarkaart heeft 20 euro. Voor niet-leden zijn de kosten 35 euro en met museumjaarkaart 27,50 euro. Graag bij opgave vermelden of u lid bent van onze vereniging en of u in het bezig bent van een museumjaarkaart. Betalingen op rekeningnummer NL21 INGB 0000 283 755 onder vermelding van de naam waaronder u zich heeft ingeschreven. Aanmelding en betaling moeten uiterlijk 23 september binnen zijn in verband met het reserveren van de gids en de lunch.

Het museum is te bereiken met buslijn 2, deze stopt voor de deur. Of vanaf station Utrecht Vaartse Rijn op loopafstand.

Deel dit artikel